IMG_20190214_171619

Hey daar! Mijn naam is Romy. Waxen is écht mijn ding, ik doe liefst niets anders. Wanneer ik mijn klanten blij heb kunnen maken na een waxbehandeling, kan mijn dag niet meer stuk! Het is fijn om iemand te kunnen helpen met een werkje wat je eigenlijk liever niet zelf wilt doen. (Denk aan: het moment dat de waxstrip moet worden verwijderd, het geklieder in de badkamer en de vreemde yogahoudingen om overal bij te kunnen… oh no!) Wanneer mijn klanten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling en we gezellig een praatje maken, voelt het bijna niet meer als een job maar meer als een leuke, fanatieke hobby.

Begin juli 2018 ben ik gestart met Honey House in Gorinchem. Ik werk vanuit huis waar ik trotse eigenaresse ben van een prachtige wax-studio. Mijn droom is om zoveel mogelijk vrouwen enthousiast te maken over waxen en daarbij de toch nog wel aanwezige angst en taboe weg te nemen waar waxen mee wordt geassocieerd. 

Wanneer je bij mij behandeld wordt, vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Zeker als je nog niet veel ervaring hebt met waxen of wanneer je bijvoorbeeld voor de Brazilian Wax (half)naakt op de behandeltafel ligt. Ik doe dit werk dagelijks en begrijp het gevoel. Ik vind het uiteindelijk het belangrijkst dat jij als klant tevreden en haarvrij naar huis gaat.

Als haren te kort of te lang zijn wanneer je komt waxen, geef ik dit altijd eerlijk aan. Op dat moment kan de behandeling niet efficiënt genoeg worden uitgevoerd. Liever dat we een behandeling een weekje uitstellen, dan een behandeling waar je geen plezier aan overhoudt.

Op de pagina Behandelingen & Wax leg ik je graag verder uit wat waxen precies is en wat erbij komt kijken. Ook kun je op de pagina Vraag & Antwoord de meest gestelde vragen over waxen teruglezen. Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust via de Contactpagina

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties? Bezoek de Facebook pagina van Honey House via:  https://www.facebook.com/honeyhouseNL/

WhatsApp chat